Nejnovější recenze ze sekce Toppery a vrchní matrace
- Jednoduche, velmi lehké balení
- spí se mi výborně
Tomáš Kukla - manažer prodeje
- navýšení pohovky,což umožnuje lepší vstávání a celkově komfortní spaní.
Tomáš Kukla - manažer prodeje
V tuto chvíli celková spojenost s produktem.
- Zboží splnilo moje očekávání.
Tomáš Kukla - manažer prodeje
- stupeň tvrdosti je vyšší než je deklarováno .
Reakce obchodu FajnSpánek.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení. Uváděná tuhost matrace H1, H2, H3, H4 a H5 je orientační tuhostní zařazení matrace dle výsledného protitlaku všech použitých materiálů na její výrobu. Tuhost má na starosti příměs tužící složky přidané při výrobě pěny a udává se v jednotkách kPa neboli v kilopaskalech. Obecně se pak používá označení matrace tuhost H1 (velmi měkká), H2 (měkká), H3 (středně tvrdá), H4 (tvrdá) nebo H5 (velmi tvrdá). Tuhost neboli protitlak je odpor proti stlačení jehož síla je nutná ke stlačení plochy použitého materiálu při výrobě matrace o 40% jeho výšky.
Z toho plyne, že na zařazení tuhosti neexistuje norma a to že se Vám s Vaší vahou zdá tuhost jiná než máte zkušenost od jiného výrobce je jen důsledek absence této normy. Jiný uživatel s jinou vahou může stejnou matraci identifikovat jinak ...pro nej může být naopak velmi měkká nebo velmi tuhá.
Proto doporučujeme nákup přistýlkové matrace konzultovat s naší infolinkou nebo naší chatovou podporou. Vyhnete se tím nevhodně zvolené tuhosti.
Z recenzí.
BEDTON Topper Pur Medium
Přidáno: 1. října 2023
(naposledy upraveno 16. října 2023)
Zakoupeno v FajnSpánek.cz
Jsem velmi spokojená
Zatím bez problémů
- madračka je na míru jen mne překvapilo že je lepená ze dvou kusů
Reakce obchodu FajnSpánek.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení. To že je nutné na rozšířenou nebo prodlouženou variantu použít dolepení, je standardní výrobní postup. Podobně jako truhlář, který vyrábí dlouhou polici jí musí napojit, tak i v našem oboru je základní rozměr 90x200 cm dolepován na požadované rozšířené nebo prodloužené velikosti. Můžeme nabídnout výrobu i z jednoho kusu pěny, ale i ze je to omezeno velikostí 180x200 cm a bohužel vzniká velké množství odpadu a komplikuje se další zpracování bloku pěny, což by se projevilo na zvýšené ceně produktu. Aplikovaný lep je neznatelný a je zpevněn pomocí netkané textilie. Z uživatelského hlediska tedy nedochází k nějakému omezení používání.
- Vše v pořádku
Z dodaného produktu jsem použila pouze povlak.
Náplň byla v nepřijatelném stavu pro použití vzhledem k nemožnosti ji jakýmkoliv způsobem vyrovnat.
Povlak jsem použila na stávající vrchní matraci a s tím jsem naprosto spokojená.
Přijemné spaní
Vzhledem ke zdravotním problémům s páteří konečně zase spím
Doplňková matrace přísušných parametrů pomohla vyřešit mé problémy.
splnila očekávání jsem spokojená
- zlepší kvalitu lůžka
- Příjemné, pohodlné a kvalitní.
- Spokojenost.
- Dobré spaní.
pohodlná, nebolí záda
- Opravdu super. Měla jsem z Jysku na chatě, ale tato je lepší. Budu ještě objednávat 2ks domů. Nebolí mne kyčle. Dobrá cena.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »