Nejnovější recenze ze sekce Toppery a vrchní matrace
MPO RELAXAČNÍ PODLOŽKA
Lejla
Přidáno: 16. listopadu 2023
(naposledy upraveno 12. prosince 2023)
Zakoupeno v Ortopedicke-Matrace.cz
Na první poležení mi přišla skoro až moc měkká, ale spí se na ní moc dobře.:-) Chvilku taky trvalo, než se vyvětral ten původní ne úplně příjemný pach, ale po pár dnech zmizel beze stopy.(Nebyl nejlepší nápad dát na podložku hned po vybalení prostěradlo, je skutečně lepší nechat chvíli větrat.)
- Praktická přistýlka
- Cenově dostupné
Koupila jsem pro případ přenocování návštěvy na rozkládacím gauči. Je to velmi praktické.
- Dobrá kvalita
Matraci jsem nechala "dýchat" dva dny. Za tu dobu skutečně nabyla výšky 6 cm. Spala jsem na ní zatím jen dvakrát. Vzhledem k tomu, že jsem se nebudila, vím, že jsem pořídila dobře.
produkt jsem vybrala, protože jej potřebuji, kvalita dobrá
- jsem spokojená-dobře se na ní spí
Tomáš Kukla - manažer prodeje
odpovídá přesně popisu výrobku. Super výrobek za super cenu
- Koupila jsem si matraci za 27.000,- CZK - týden před doručením jsem požádala o pozdější doručení - prodavačka Monika mi nevyšla vstříc a byla velmi nepříjemná, což mě překvapilo, neboť při prodeji byla příjemná. Když jsem na ní poslala stížnost, tak se společnost ani neobtěžovala mi odpovědět. Zato prodavačka Monika mi psala emociálně nevyrovnané emaily. Dále mi nesdělila důležitou informaci, že pokud matraci nezaregistruji nebudu mít 10ti letou záruku. Služby tohoto obchodu jsou příšerné a tak jej rozhodně nemohu doporučit.
NEDOPORUČUJI - služby obchodu jsou příšerné.
I když jsem hodnotila kladně, protože si myslím že je přistýlka kvalitní, sama jsem vydržela na ní pouze 2noci. I když vážím 62kg, propadla jsem se do důlku a každé otáčení mě probudilo protože jsem se musela vyhrabat ven. Vstávání z postele nebylo také nic moc, do kopce a z kopce. Možná jsem zvyklá na trochu pevnější, tvrdší.
Comfort Matrace Vrchní matrace 5 cm
Ciznerová Jaroslava
Přidáno: 29. října 2023
(naposledy upraveno 29. října 2023)
Zakoupeno v Matracky
Matrace vykazuje všechny vlastnosti dle popisu. Velmi doporučuji jako přídavek matrace na rozkládací lůžko.
S produktem jsem velmi spokojená.
praktické a pohodlé
- splňuje očekávání
- Atypický rozměr 110x200
bylo pro jinou osobu nevim
- Kvalita
- Úchytky na přichycení k matraci
- Mohla jsem si zvolit svůj atyp. rozměr
- Spokojenost
- Žádná, výrobek předčil má očekávání
Od objednávky až po doručení vše super, díky! :-)
Tomáš Kukla - manažer prodeje
Perfektní pomocník na míru.
dobře se na ní spí
Dobře zabalena a až dnes rozbalena
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »