Nejnovější recenze ze sekce Toppery a vrchní matrace
- Hřejivý
Použito pro každodenní spaní na rozkládací soupravě.
zatím jsme spokojeni s produktem. Více nelze hodnotit jelikož ho máme kratkou dobu. Zatím spokojenost
Reakce obchodu spíme.cz
děkujeme, že jste si udělala čas na pozitivní recenzi. Jsme opravdu moc rádi, že jste spokojena. Děláme vše pro blaho našich zákazníků.
Těšíme se Vaše hodnocení za delší dobu.
ještě jsem zboží nedostala
Reakce obchodu FajnSpánek.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení a omlouváme se, že Vám formulář s požadavkem na hodnocení přišel dříve než zboží. Tento problém je již vyřešen a v budoucnosti se to opakovat nebude.
Za tým FajnSpánek.cz
Tomáš Kukla - manažer prodeje
Spokojenost.
dárek k vánocum,nemužu hodnotit
PODLE PŘEDPOKLADU
- Kvalitní spánek
- podložka je měkká tak akorát, ale na moji tvrdou postel,od které mě hrozně bolely záda je vynikající
nevýhodu žádnou nevidím, jen malou, podložka přišla složená na polovic a srolovaná,nešla vůbec vyrovnat, trošku povolila až jsem ji napnula k matraci na lůžku
Dcera spokojená.Změkčila se jí postel.Příjemné spaní.
Přistýlka vypadá stejně jako na obrázku. Krásně se na ní spí. Neustále si zachovává svůj původní tvar. Dopopručuji.
Zatím vše OK !
- je dobrá
výborný
- Kvalitní materiál + zpracování
nic
Reakce obchodu FajnSpánek.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení.
Za tým FajnSpánek.cz
Tomáš Kukla - manažer prodeje
- spí se na ni dobře
krásné spaní :) děkuji
I z rozkladaci pohovky udělá pohodlnou postel
- Kvalitní matrace
- Pohodlná
- Nebolí záda
Tým spáčů ze Spíme.cz
- Velmi měķoučká a pohodlná.
Tým spáčů ze Spíme.cz
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »